A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №4
Дніпровського району м. Києва

Школи управлінської майстерності на базі ІРЦ № 4

Дата: 21.12.2023 16:10
Кількість переглядів: 111

13 грудня 2023 року на базі Інклюзивно-ресурсного центру №4 Дніпровського району м. Києва відбулося навчання слухачів

🔰Начальник управління персоналу та правового забезпечення Департаменту освіти і науки Лариса Біба виступила з привітальним словом та ознайомила присутніх з програмою навчання.

🔰Начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Олена Бохно інформувала слухачів Школи щодо нормативно-правового забезпечення організації інклюзивного навчання в закладах освіти. Керівники закладів освіти пройшли тестування з організації інклюзивного навчання та отримали відповіді на свої запитання.

🔰Директор Інклюзивно-ресурсного центру №4 Дніпровського району м. Києва Наталия Юрчук ознайомила присутніх з роботою центру, організацією проведення комплексної оцінки розвитку та виконанням фахівцями основних завдань. Новопризначені керівники також мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою ІРЦ.

🔰Директор Інклюзивно-ресурсного центру №13 Дніпровського району м. Києва Тетяна Лигомина наголосила на важливості співпраці ІРЦ та закладів освіти для успішної роботи щодо впровадження інклюзії. Ознайомила з алгоритмом дій керівника щодо відкриття інклюзивного класу/групи.

🔷Учасники програми навчання актуалізували знання, підвели підсумки зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора